Міжнародна співпраця з Державним університетом Телаві

011 травня відбулась перша робоча зустріч представників Університету Ушинського та Державного університету Телаві імені Я. Гогебашвілі (м. Телаві, Грузія). Захід відбувся в дружній атмосфері та відзначився активним обміном ідеями та можливостями співпраці.
1
В заході взяли участь: проректор з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев, директор Навчально-наукового інституту природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту Наталія Черненко, начальник відділу міжнародних зв’язків Олександра Моргун та координатор центру міжнародних проєктів та програм Володимир Черних.

2
Проректор з міжнародної діяльності Державного університету Телаві Тамар Асланішвілі та проректор з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Університету Ушинського Андрій Начев презентували університети.

3
Після чого представники обох університетів мали можливість обговорити широкий спектр питань, охоплюючи співпрацю в науковій та освітній сферах. Особлива увага була приділена питанням програм академічної мобільності, організації відкритих та гостьових лекцій, проведенню літніх наукових шкіл.
Ця зустріч відкриває нові горизонти співпраці між університетами, сприяючи розвитку науки та освіти обох країн.


 

© 2017 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/