Рішення вченої ради Університету Ушинського Протокол № 9 від 02 лютого 2024 року

  1. Рекомендації на призначення академічних стипендій Президента України та Кабінету Міністрів України на 2 семестр 2023/2024 навчального року.

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи А. П. Начева, учена рада

УХВАЛИЛА:

1.1. Рекомендувати призначити академічну стипендію Президента України на 2 семестр 2023/2024 навчального року здобувачці вищої освіти 3 року навчання за першим (бакалаврським) рівнем  факультету дошкільної педагогіки та психології Пужайло Вероніці Олександрівні за старанність у навчанні, активну участь у громадському житті університету та факультету, за участь у культурно-масових заходах, активне залучення до наукової діяльності.

1.2. Рекомендувати призначити академічну стипендію Президента України на 2 семестр 2023/2024 навчального року здобувачці вищої освіти 1 року навчання за другим (магістерським) рівнем  історико-філологічного факультету Поп Анні Вікторівні за старанність і цілеспрямованість у навчанні, активну участь у громадському житті університету та факультету, за участь у культурно-масових заходах, плідну наукову роботу та за постійну волонтерську діяльність.

1.3. Рекомендувати призначити академічну стипендію Кабінету Міністрів України на 2 семестр 2023/2024 навчального року здобувачці вищої освіти 1 року навчання за другим (магістерським) рівнем  історико-філологічного факультету Родідял Дар'ї Олександрівні за старанність і відповідальність у навчанні, гарні особистісні якості та організаторські здібності, активну участь у громадському житті університету та факультету, за участь у культурно-масових заходах, волонтерську діяльність та роботу в археологічній лабораторії Університету Ушинського.

 

Результат відкритого голосування: за – 26, проти – немає, утримались – немає.

 

  1. Затвердження Положення про порядок виконання договірних науково-дослідних робіт (проєктів) у Державному закладі «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора з наукової роботи проф. Г. В. Музиченко, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити Положення про порядок виконання договірних науково-дослідних робіт (проєктів) у Державному закладі «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д.  Ушинського».

 

Результат відкритого голосування: за – 26, проти – немає, утримались – немає.

 

 

 

 

Голова вченої ради                                                         Андрій КРАСНОЖОН

 

 

 

Учений секретар                                                                               Ніна БОСАК                          

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/