Зустріч з легендою

1Нещодавно студенти факультету дошкільної педагогіки та психології відвідали Всесвітній клуб одеситів, де пройшла творча зустріч з відомим автором одеських пісень Світланою Петрівною Донською та її театром пісні «Фанконі».
У світлі сучасних подій, коли наша країна переживає складний період воєнних дій, не можна не згадати про символічні моменти, які надали зустрічі особливого змісту та глибини.
Слухачі разом із акторами виконали національний гімн України, який став символом єднання та патріотизму, об'єднав усіх учасників. Також, хвилиною мовчання, всі присутні вшанували пам'ять тих, хто віддав свої життя за мир та свободу. Таким чином, творча зустріч стала не тільки способом відчути культурний дух Одеси та насолодитися виступами талановитих артистів, але й платформою для висловлення підтримки та співчуття тим, хто потерпає від війни. Вона нагадала всім присутнім про важливість захисту миру та спільної боротьби за мирну майбутнє.
Під час концерту, слухачі отримали можливість насолодитися чудовою музикою та поезією. Письменниця Світлана Петрівна Донська відома своїми витонченими стилем написання творів, сповнених унікального одеського колориту, з радістю поділилася власним творчим досвідом. Вона прочитала кілька своїх найулюбленіших творів, а актори театру «Фанконі» виконали незабутні музичні композиції, такі як: «Мішко Япончик», «Сонька-Золота Ручка», «Фраєра одеські», «Великий Комбінатор», «На Дерібасівській» та багато інших. Пісні, які лунали в залі захоплювали серця слухачів.
Студенти були вражені талантом та харизмою Світлани Петрівни Донської, її здатністю передати почуття та емоції через кожне слово, мали можливість поспілкуватися з нею, ставити свої запитання та зробити світлини на згадку. Це був неперевершений шанс для студентів відчути справжній дух Одеси, міста, що сповнене неповторного колориту, витонченості мови та почуття гумору.
Зустріч зі Світланою Петрівною Донською та її театром одеської пісні "Фанконі" у Всесвітньому клубі одеситів, переконливо довела, що творчість може об'єднувати людей, бо надає відчуття єдності з містом та його культурою. Бажання продовжувати плекати та передавати одеський спадок далі стало неабияким надбанням для студентів факультету дошкільної педагогіки та психології.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/