Участь у літній школі

112-14 червня академік НАПН України, д.п.н., професор кафедри теорії та методики Університету Ушинського Алла Богуш взяла участь у літній школі з проблеми «Реалізація парціальної програми «Духовно-моральне виховання дітей дошкільного віку на засадах християнських цінностей».Програма літньої школи передбачала ознайомлення учаснків із досвідом роботи за програмами духовно-морального виховання дітей дошкільного віку, лекційні, практичні заняття, тренінги тощо.
Участь у літній школі взяла і стейкголдер ОПП «Дошкільна освіта. Практична психологія в закладах дошкільної освіти» другого (магістерського) рівня вищої освіти В. Сучок, де виступила з доповіддю «Особливості реалізації програми «Духовно-моральне виховання дітей дошкільного віку на християнських цінностях» в закладі дошкільної освіти», науковим керівником якої є Алла Богуш. Відрадно, що на літній школі обговорювалися питання актуалізації питання духовно-морального виховання дітей на християнських цінностях, формування християнських цінностей у сучасних молодих сім’ях, що як ніколи актуально в умовах сьогодення.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/