Участь у Міжнародній науково-практичній конференції

122-23 червня академік НАПН України Алла Богуш узяла участь у міжнародній науково-практичній конференції з теми «Духовно-моральне виховання дітей і молоді в сучасному освітньому просторі: вітчизняний та зарубіжний досвід».  Міжнародна науково-практична конференція проходила в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі.
На пленарному засіданні вчена виступила з доповіддю «Емоційно-духовний розвиток дитини в педагогічній спадщині Василя Сухомлинського». У виступі Алла Михайлівна наголосила на тому, що підґрунтям духовного розвитку особистості є емоції, позитивний емоційний стан. Засобом та стимулюванням емоційно-духовного розвитку є створення емоційних ситуацій. Учена ознайомила слухачів із прописаними нею «Педагогічними заповідями молодим педагогам».
Участь у міжнародній науково-практичній конференції взяли відомі учені в галузі педагогіки та психології, зокрема академіки І. Бех, Т. Піроженко, начальник відділу дошкільної освіти Директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти МОН України С. Нерянова.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/