Участь у науково-практичній конференції «Освітній процес у закладах дошкільної освіти в умовах воєнного стану: теорія, практика, інновації»

115 вересня 2023 р. відбулася науково-практична конференція «Освітній процес у закладах дошкільної освіти в умовах воєнного стану: теорія, практика, інновації». Захід присвячено Всеукраїнському Дню працівників дошкільної освіти, який цього року відзначатиметься 27 вересня.
Участь у науково-практичній конференції взяла дійсний член НАПН України, д.п.н., проф. кафедри теорії та методики дошкільної освіти Алла Богуш; д.п.н., проф. Людмила Березовська, к.п.н., доц. Ірина Попова, викладач-стажист Станіслава Діхтяренко.
З вітальним словом до учасників конференції звернувся президент НАПН України Василь Кремень, який наголосив на важливості оновлення БКДО та прийнятті Закону про ранній розвиток дитини та дитини дошкільного віку. Володимир Воронов, голова підкомітету раннього розвитку та дошкільної освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій подякував усім, хто переймається питанням раннього розвитку дітей та дошкільною освітою. Заступниця МОН України з питань дошкілля Євгенія Смірнова відзначила важливість раннього розвитку дитини та дитини дошкільного віку, адже саме в цей період закладаються найважливіші цінності, необхідні для подальшого формування особистості.
На пленарному засіданні виступила д.п.н., проф., дійсний член НАПН України Алла Богуш. Доповідь ученої присвячена темі «Дошкільна освіта в реаліях сьогодення: змістовий контент». У виступі вчена наголосила на важливості розуміння понять «компетентнісний підхід», «компетенція», «компетенційний підхід», «компетентність». «Без наукового розуміння змісту понять, неможливо досягти якості освіти» – зазначила учена.
Висловлюємо вдячність організаторам конференції та модератору – Сисоєвій Світлані Олександрівні, дійсному члену НАПН України, докторці педагогічних наук, професорці, академіку-секретарю Відділення загальної педагогіки та філософії освіти НАПН України за можливість послухати наукові доповіді провідних учених у галузі дошкільної освіти.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/