Майстер-клас «Арт-терапевтичні техніки у роботі з дітьми дошкільного віку»

1Викладачі кафедри теорії та методики дошкільної освіти дбають про те, щоб студенти були обізнані із сучасними, практичними методами розвитку творчих здібностей дітей дошкільного віку. З цією метою, здобувачі другого (магістерського) рівня спеціальності 012 «Дошкільна освіта» Марина Кочкаренко та Аліна Руса провели майстер-клас «Арт-терапевтичні техніки в роботі з дітьми дошкільного віку». Учасниками майстер-класу були здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.
Протягом заняття студенти мали можливість опрацювати дві техніки арт-терапії, а саме: казкотерапія та мандало-терапія. З презентованих матеріалів здобувачі освіти дізналися про можливості впровадження арт-технік у роботі з дітьми, ділилися унікальними авторськими напрацюваннями, секретами мотивування і натхнення дітей. Кожен майстер-клас було організовано в стилі «бери та впроваджуй». По завершенню заняття присутні відмітили покращення емоційного стану, величезний набір непізнаних потенціалів та можливостей, які слід розвивати та вдосконалювати у процесі навчання.
Пишаємося нашими студентами та дякуємо за корисно проведений час у творчій атмосфері.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/