Відбулася ІІІ-я Всеукраїнська конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ: ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА»

103.11.2023 року у стінах факультету дошкільної педагогіки та психології, на кафедрі сімейної та спеціальної педагогіки і психології Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» відбулася ІІІ-я Всеукраїнська конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ: ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА»
У конференції взяли участь близько 100 осіб, представники 6 провідних українських університетів та колежанки сусідньої дружньої Республіки Молдова, кафедра Дошкільного виховання, фізичного виховання та танців Державного університету імені Іона Крянге.
Змістові концентри Всеукраїнської конференції стосувалися роботи чотирьох актуальних наукових напрямків: 1.Теоретичні аспекти дошкільної освіти у сучасному виміри. 2. Інноваційні методи та технології у просторі дошкільної освіти. 3. Особливості інклюзивних підходів. 4. Професійні якості майбутніх фахівців дошкільних закладів.
За результатами наукового дискурсу представниками оргкомітету Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ: ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА» відібрані кращі вітчизняні та зарубіжні дослідницькі доробки, котрі будуть опубліковані у формі збірника наукових праць.
Сподіваємося, що кожен учасник конференції знайшов цікаві для себе аспекти та розкрив актуальні питання динамічного поліпроблемного сьогодення.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/