Профорієнтаційна зустріч із здобувачами Новобузького фахового педагогічного коледжу

104 грудня 2023 р. із здобувачами дошкільного відділення Комунального закладу фахової передвищої освіти «Новобузький фаховий педагогічний коледж», викладачкою кафедри теорії та методики дошкільної освіти Університету Ушинського Тамарою Роменською, було проведено профорієнтаційну онлайн-зустріч із випускниками спеціальності 012 «Дошкільна освіта» з метою консультації потенційних абітурієнтів із питань вступу та презентації факультету дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського. У ході презентації Тамара Григорівна ознайомила присутніх із перевагами й умовами навчання в Університеті Ушинського, освітньо-професійними програмами спеціальності 012 «Дошкільна освіта», можливостями подальшого працевлаштування. У ході зустрічі студенти коледжу виявили зацікавленість перспективами професії вихователя-логопеда та практичного психолога в закладі дошкільної освіти. Тамара Григорівна повідомила здобувачам освіти про можливість вступу на старші кури після фахового коледжу за спорідненою спеціальністю. Наприкінці зустрічі студенти були запрошені на день відкритих дверей до Університету Ушинського, який відбудеться 16 грудня 2023 р.
Колектив кафедри теорії та методики дошкільної освіти висловлює вдячність адміністрації закладу Новобузького фахового педагогічного коледжу та груповому керівнику О. Гресь за сприяння в організації профорієнтаційної роботи.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/