Профорієнтаційна зустріч із випускниками ВСП «Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ»

1Задля підвищення професійної орієнтації 13 грудня 2023 р. відбулася онлайн зустріч із випускниками ВСП «Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ». Онлайн-профорієнтаційна зустріч для здобувачів четвертого року навчання спеціальності 012 «Дошкільна освіта» проведена завідувачкою кафедри теорії та методики дошкільної освіти д.п.н., проф. Людмилою Березовською та д.п.н., доц. Русланою Найдою.
Майбутні вихователі були поінформовані про особливості вступної кампанії, дізналися про освітньо-професійні програми за якими здійснюється підготовка за кваліфікаційним рівнем «бакалавр» та «магістр» на факультеті дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського, переваги навчання в Університеті Ушинського, можливості подальшого працевлаштування.
Під час зустрічі випускники коледжу отримали вичерпні відповіді на запитання щодо умов вступу на базі диплому фахового молодшого бакалавра. Також Людмила Іванівна повідомила, що більше інформації щодо особливостей вступної кампанії 2024 р. та освітньо-професійні програми, за якими здійснюється підготовка здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів можна дізнатися завітавши 16 грудня на день відкритих дверей до Університету Ушинського.
Дякуємо керівництву Дубенського педагогічного фахового коледжу РДГУ за організацію профорієнтаційної зустрічі, сподіваємось на подальшу співпрацю та чекаємо вступників у стінах нашого Університету.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/