Виховний захід приурочений Міжнародному дню солідарності людей

122 грудня 2005 р. з ініціативи ООН було проголошено Міжнародний день солідарності людей. З нагоди відзначення свята, 20 грудня 2023 р. кураторкою групи ДО (б) - 1.1. спеціальності 012 Дошкільна освіта Станіславою Діхтяренко було проведено виховний захід приурочений Міжнародному дню солідарності людей. У ході заходу Станіслава Вадимівна продемонструвала здобувачам освіти відео-презентацію, розповіла про історію виникнення свята, його сутність та значення на сучасному етапі розвитку суспільства.
Здобувачі освіти активно долучалися до обговорення проблемних ситуацій, вирішували дискусійні питання. Основна мета заходу полягала у тому, щоб донести до здобувачів освіти інформацію про те, що солідарність людей полягає не тільки в схожості переконань, але і в конкретних діях, спрямованих на взаємодопомогу і підтримку кожної людини, особливо у цей нелегкий для України час.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/