До святкування Всесвітнього дня поезії

1У межах святкування Всесвітнього дня поезії, що відзначався 21 березня, студенти-магістри 1-го курсу заочної форми навчання факультету дошкільної педагогіки та психології підготували та провели в онлайн-режимі виховний захід, присвячений видатним творам української поезії як частини світової поезії, для членів наукового гуртка «Морально-художнє виховання дітей дошкільного віку» (керівник доцент Попова І.І.) та студентів-бакалаврів 2-го та 3-го курсів, що здобувають вищу освіту зі спеціальності «Дошкільна освіта».
Підготували та провели літературну зустріч здобувачі вищої освіти магістерського рівня Василенко А.І., Дяченко К.О., Гідіма І.М. та Тугаєва О.В.
Учасники зустрічі збагатили свої знання про творчість Т. Шевченка, І. Франка, Л. Костенко, дізналися про цікаві факти з життя та творчості видатних українських поетів, отримали естетичну насолоду від сприймання поетичного слова.
Особливою «родзинкою» стала історія створення та тріумфального поширення всім світом різдвяної української народної пісні «Щедрик», сприймання її мелодії в музичній обробці українського композитора Миколи Леонтовича українською, англійською, німецькою, іспанською та японською мовами.
Під час літературної зустрічі звучала прекрасна й натхненна поезія Тараса Шевченка, Івана Франка, Ліни Костенко, пісні минулого й сьогодення, написані на слова Т. Шевченка.
Слухачі взяли активну участь у зустрічі, обговорювали, вирішували кросворд, коментували відео, виявляли свої позитивні емоції. Літературна зустріч сприяла збагаченню у здобувачів освіти знань про рідну культуру, поезію, торкнулася серця й душі, сприяла вихованню любові до рідного слова.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/