Відкриття навчальної лабораторії «Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку» на факультеті дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського

904 квітня 2024 р. на факультеті дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського відбулося урочисте відкриття навчальної лабораторії «Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку».

У заході взяли участь ректор Університету Ушинського Андрій Красножон, директор департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Олександр Лончак, директорка Благодійного фонду «Мр.Лідер» Анна Воронова, докторка філологічних наук, професорка Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» – Тетяна Шарова. Модерувала захід проректорка з навчальної та науково-педагогічної роботи Університету Ушинського – Ольга Копусь.
Урочиста подія відбулася в рамках підписання Меморандуму про співпрацю між Українським інститутом дитинства та Університетом Ушинського, що дозволить на найвищому рівні формалізувати взаємодії між нашими закладами, впроваджувати новітні форми партнерських взаємин.
Відрадно, що у церемонії відкриття навчальної лабораторії «Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку» взяли участь професорка кафедри теорії та методики дошкільної освіти, дійсний член НАПН України Алла Богуш та докторка педагогічних наук, директорка Українського інституту дитинства, Руслана Найда.
У виступі Алла Михайлівна зазначила, що знаковою подією в Україні є заснування Українського інституту дитинства – майбутнього флагмана раннього розвитку людського капіталу. Український інститут дитинства у партнерстві з благодійним фондом «Мр. Лідер» продовжуючи традиції дошкілля України, стоїть на шляху формування нової інноваційної національної системи дошкільної освіти.
Руслана НАЙДА наголосила, що сьогодні, у контексті реформування дошкільної освіти та входження її у загальноєвропейський та світовий простір постає вимога формування нової особистості – особистості ХХІ століття: інтелектуально та духовно розвиненої, здатної застосувати свої здібності, зокрема, лідерські, у відбудові української держави.
Слова вдячності та підтримки за створення інноваційної системи освіти і піклування про дітей дошкільного віку лунали на адресу фундатора та натхненника Mr.Leader – Володимира Воронова.
У планах чимало ідей, заходів, які будемо впроваджувати з науково-педагогічною спільнотою та здобувачами спеціальності 012 «Дошкільна освіта». Дякуємо за вагомі подарунки, а саме смарт телевізор та безоплатний доступ до онлайн платформи «Mr.Leader Day».

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/