Профорієнтаційна зустріч з учнями 11-х класів Саратського ліцею, Саратської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області

1На факультеті дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського активно проводиться профорієнтаційна робота з випускниками шкіл м. Одеси та області. Так, 05 квітня відбулася профорієнтаційна зустріч із учнями 11-х класів Саратського ліцею, Саратської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області.

З вітальним словом до випускників звернулася декан факультету дошкільної педагогіки та психології Олена Булгакова, яка підкреслила важливість здобуття освіти в такий нелегкий для України час, розповіла про особливості складання національного мультипредметного тесту у 2024 р., умови вступу на перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, наявність необхідних документів для реєстрації на НМТ.
Ключовим моментом зустрічі було представлення завідувачкою кафедри теорії та методики дошкільної освіти Людмилою Березовською освітньо-професійних програм (ОПП) факультету дошкільної педагогіки та психології, а саме: «Дошкільна освіта. Практична психологія в закладах дошкільної освіти» та «Дошкільна освіта. Логопедія в закладах дошкільної освіти». З потенційними абітурієнтами було обговорено особливості навчання на ОПП, окреслено переваги навчання в Університеті Ушинського (участь у наукових проєктах, грантах, стипендійні програми), можливості продовження навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти, перспективи правцевлаштування.
Випускники спеціальності, а на сьогодні викладачі та кураторки академічних груп студентів першого курсу Станіслава Діхтяренко та Марія Савченкова розповіли випускникам Саратського ліцею про цікаве студентське навчання, дозвілля, обмін досвідом між студентами за програмами академічної мобільності у яких вони брали участь.
В інтерактивній бесіді потенційні абітурієнти отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання. У підсумку Олена Юріївна та Людмила Іванівна подякували директору Саратського ліцею, Саратської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області Роману Ковшику за співпрацю в організації зустрічі та побажали випускникам вдалого складання НМТ та успішної вступної кампанії!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/