Профорієнтаційна онлайн-зустріч із учнями випускних класів опорного закладу Ренійського ліцею №1 Одеської області

105 квітня 2024 року викладачами кафедри теорії та методики дошкільної освіти Університету Ушинського Тамарою Роменською та Іриною Непомнящою було проведено профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями випускних класів (11-А, 11-Б та 11-В) Опорного закладу Ренійського ліцею №1 Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області.

Під час онлайн-зустрічі викладачі кафедри розповіли майбутнім абітурієнтам про важливість професії вихователя, ознайомили присутніх із умовами й перевагами навчання на факультеті дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського, освітньо-професійними програмами спеціальності 012 «Дошкільна освіта», можливостями реалізації культурно-освітніх проєктів під час навчання.
Наприкінці онлайн-зустрічі, випускники були запрошені на день відкритих дверей Університету Ушинського, який відбудеться 27 квітня 2024 року, де отримають більш вичерпну інформацію про особливості вступної кампанії у 2024 році.
Щиро вдячні директорці ліцею № 1 Євгенії Кічук та класним керівникам Олені Шаргородській, Юрію Булгару, Діані Щебек за надану можливість проведення онлайн-зустрічі з випускниками. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю, а випускникам бажаємо успішного складання НМТ та чекаємо на навчання в Університеті Ушинського.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/