Профорієнтаційна зустріч із випускниками опорного закладу освіти «Суворовський ліцей Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області»

1 квітня 2024 р. викладачами кафедри теорії та методики дошкільної освіти Університету Ушинського (Людмила Березовська, Ірина Попова, Станіслава Діхтяренко) було проведено профорієнтаційну зустріч із випускниками 11-х класів опорного закладу освіти «Суворовський ліцей Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області».У ході зустрічі завідувачка кафедри теорії та методики дошкільної освіти Людмила Березовська продемонструвала випускникам презентацію про факультет дошкільної педагогіки та психології, детально окреслила особливості вступу у 2024 р., наголосила на перспективах навчання на спеціальності 012 «Дошкільна освіта» та можливість отримання додаткової спеціалізації. Цікавою для ліцеїстів була інформація Ірини Попової та Станіслави Діхтяренко про організацію наукової роботи здобувачів освіти, можливість навчання на програмах академічної мобільності та стипендійні програми.
Студентка першого року навчання Світлана Маламен, випускниця Суворовського ліцею поділилися зі старшокласниками позитивними враженнями від навчання на факультеті дошкільної педагогіки та психології, розповіла про насичене студентське життя, участь у дозвіллєвих заходах, які організовують куратори академічних груп.
Висловлюємо вдячність директорці ліцею Тетяні Жечковій та заступниці директорки з навчально-виховної роботи Катерині Раковій за сприяння в організації профорієнтаційної зустрічі та бажаємо випускникам успішного вступу до закладів освіти.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/