Профорієнтація в Балтському педагогічному фаховому коледжі

Не зважаючи на карантинні обмеження, профорієнтаційна робота з майбутніми абітурієнтами триває.

07 квітня деканом факультету, докторкою психологічних наук Оленою Булгаковою, та завідувачкою кафедри теорії та методики дошкільної освіти Людмилою Березовською випускникам Балтського педагогічного фахового коледжу надано профорієнтаційну інформацію щодо можливості продовження навчання на факультеті дошкільної педагогіки та психології ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» за спеціальністю 012 Дошкільна освіта.

Людмила Іванівна розповіла студентам фахового коледжу про освітні програми, як-от: логопедія та психологія, за якими мають змогу навчатися студенти; окреслила можливості працевлаштування та переваги навчання на спеціальності 012 Дошкільна освіта.

У своєму виступі, Олена Юріївна зауважила, що спеціальність 012 Дошкільна освіта – це актуальний та перспективний напрям професійної діяльності, метою якого є виховання педагога нової формації, здатного швидко приймати креативні рішення, займатися саморозвитком, бути в центрі педагогічних інновацій.

Для того, щоб навчатися за спеціальністю 012 Дошкільна освіта за скороченим терміном навчання (1,5 р.) студентам коледжу необхідно здати вступне фахове випробування.

Якщо ви хочете отримати якісну освіту, ми зробимо все можливе, щоб Ви стали кваліфікованим, конкурентнозданим фахіцем, майбутнім педагогом закладу дошкільної освіти!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/