Глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті колеги

1Адміністрація факультету дошкільної педагогіки та психології, професорсько-викладацький склад кафедри теорії та методики дошкільної освіти ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» з глибоким сумом сприйняли звістку про те, що 30 жовтня 2021 року відійшла у вічність наша колега, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики дошкільної освіти Лілія Василівна КОСТЮХІНА.

Обірвалося життя доброї та чуйної людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Співчуваємо разом з рідними і близькими Лілії Василівни. Світлий і незгасний спомин про її добрі справи, високу професійну майстерність, відданість роботі назавжди залишиться в серцях усіх, хто знав і працював з Лілею Василівною.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині.

Вічна пам'ять…

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/