Привітання переможниць цьогорічного конкурсу Студентської осені — студенток факультету дошкільної педагогіки та психології

IMG_20211128_203230_265Шановні студенти та викладачі!
Студентська осінь в нашому університеті ім. К. Д. Ушинського вже стала для нас традицією, яку ми шануємо та виконуємо. І кожен рік ми пишаємося та дивуємося тому, скільки талановитих людей зібралося в одному місці. Саме тому хотілося б щиро привітати переможниць цьогорічного конкурсу Студентської осені — студенток факультету дошкільної педагогіки та психології.
Наші щирі вітання та подяка за участь висловлюється студенткам та талановитим конкурсанткам Федоровій Ользі, Шевченко Тетяні, Паламарчук Катерині, Жуковій Олені, Кочкаренко Марині та Гонтарук Маргариті. Дівчата, ви —наша гордість, ми вам бажаємо творчих успіхів та легкого навчання. Пам'ятайте, що наша країна та університет зокрема розвивається саме завдяки вашим успіхам та творчій діяльності.
Особливу подяку виражаємо Голові студентського самоврядування факультету дошкільної педагогіки та психології - Верещагіній Людмилі. Дякуємо за підтримку, за те, що завжди були на нашому боці та за мотивацію в часи, коли нам так її бракувало.
Подяка висловлюється деканові факультету Булгаковій Олені Юріївні та заступнику декана факультету з виховної роботи і нашому творчому керівнику Просенюк Анжелі Іванівні за підтримку в будь-яку хвилину, за відкритість душі та любов до своєї справи.
Окремо та щиро дякуємо кожному, хто віддав голос за талановитих студенток з нашого факультету. Саме завдяки кожному, хто нас підтримав на творчому конкурсі, ми сьогодні маємо змогу привітати переможців.
Щиро бажаємо кожному йти до своєї мрії, не озираючись на невдачі. Дякуємо!

Пустая синяя полоска

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/