Святий Миколай на факультеті дошкільної педагогіки та психології

Image0319 грудня в Україні відзначається День Святого Миколая. На це свято щороку з нетерпінням очікують і діти, і дорослі. Це своєрідний символ людської надії, віри у здійснення найзаповітніших мрій, які під силу втілити лише святому. Новорічні вогники, блискітки прикрашених вітрин магазинів, запах хвої та мандарин, створюють неймовірну атмосферу.

Саме такий святковий настрій і передчуття чогось казкового, з далекого дитинства подарував нам святий Миколай, який завітав на факультет дошкільної педагогіки та психології. Будьмо і ми, помічниками святого Миколая. Допомагаймо дарувати тепло, любов та турботу тим, хто цього найбільше потребує, адже кожен сподівається на чудо.

Висловлюємо вдячність деканесі факультету Олені Булгаковій та найхаризматичнішому студенту за організоване свято. Наші студенти – найкращі. Робіть добро, і світ зміниться на краще.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/