Кураторська година із гостьовою лекцією вчителя йоги та медитації Дади Девавратананди

14 січня на факультеті дошкільної педагогіки та психології відбулась кураторська година із гостьовою лекцією вчителя йоги та медитації Дади Девавратананди. Тема, яку було висвітлено, виявилась досить актуальною для здобувачів вищої освіти 1 року навчання. Про що свідчили зацікавлені погляди студентів та підтримка діалогу.

У своїй доповіді Дада Девавратананда мистецьки розставив акценти про суть філософії йоги, про перші три рівні людського розуму: свідомий та принципи йоги на цьому рівні, підсвідомий та важливість Дихальної практики, безсвідомий рівень та Медитацію і Мантру.
По завершенню лекції Дада Девавратананда відповідав на запитання присутніх, що надало ще більшої гармонійності атмосфері заходу.
Висловлюємо подяку декану факультету, доктору психологічних наук, професору Олені Юріївні Булгаковій за наданий простір і підтримку, а також кураторці 1 групи 1 курсу Олені Петрівні Соцькій за організацію заходу.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/