Італійський Реджіо-підхід до створення ситуацій провокацій для дітей дошкільного віку

101 квітня на факультеті дошкільної педагогіки та психології Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», докторкою педагогічних наук, професоркою кафедри дошкільної освіти Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського Катериною Крутій була проведена гостьова лекція для здобувачів спеціальності 012 Дошкільна освіта з теми «Італійський Реджіо-підхід до створення ситуацій провокацій для дітей дошкільного віку».

У ході зустрічі Катерина Леонідівна ознайомила присутніх з історією виникнення Реджіо підходу, його філософією, прийомами створення ситуацій провокацій, значенням дитячого експериментування у формуванні особистості дитини. Вчена зауважила, що «Реджіо – це не педагогіка, не методика, не технологія. Це – норма виховання, культурна практика». Професорка у ході лекції звернула увага на особливості організації ігрового середовища за Реджіо підходом, правилах організації осередків-провокацій, схарактеризувала особливості, які слід враховувати в роботі з дітьми створюючи провокації.

Гостьову лекцію проведено з використання платформи Zoom. Виклад лекційного матеріалу супроводжувався цікавою, змістовною мультимедійною презентацією. Лекція відбулася в творчій та дружній атмосфері, викликала зацікавленість у майбутніх вихователів та викладачів.

Колектив факультету дошкільної педагогіки та психології висловлює вдячність Катерині Крутій за прочитану лекцію та співпрацю.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/