Гостьова лекція «Традиційні та інноваційні освітні практики в роботі з дітьми в сучасних реаліях»

IMG-eee3e460359fadd9d26591ffc07397f8-V14 квітня 2022 року здобувачам спеціальності 012 «Дошкільна освіта» було прочитано гостьову лекцію з теми «Традиційні та інноваційні освітні практики в роботі з дітьми в сучасних реаліях». Лекцію провела доктор педагогічних наук, професор, головний науковий співробітник лабораторії дошкільної освіти і виховання Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України Гавриш Наталія Василівна.

Під час лекції, яка супроводжувалася мультимедійною презентацією, було деталізовано питання щодо сучасних інновації в системі освіти, представлено тілесно орієнтовані техніки у роботі з дітьми дошкільного віку, техніки фокусного навчання, розкрито роль самостійної, творчої діяльності та ін.

Запропоновані лекторкою практико-зорієнтовані завдання з інтелектуальними картами сприятиме поглибленню знань у їх майбутній професійній діяльності. Жваві дискусії та обговорення які відбувалися у процесі розмови засвідчили зацікавленість темою, її актуальність.

Здобувачі вищої освіти та викладачі факультету дошкільної педагогіки та психології щиро дякують шановній Наталії Василівні за отримані під час лекції знання та практичний досвід.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/