Підсумкова конференція із педагогічної ( виробничої) практики

107.06.2022 року кафедрою сімейної та спеціальної педагогіки і психології, було проведено підсумкову конференцію із педагогічної ( виробничої) практики. У конференції брали участь студенти 3- го курсу (заочної форми навчання), спеціальності 012 Дошкільна освіта. Логопедія та 012 Дошкільна освіта. Психологія.Організувала конференцію завідуюча педагогічної практики факультету дошкільної педагогіки і психології кандидат педагогічних наук, доцент Колесник Алла Георгієвна. Також були присутні керівники педагогічної практики по кафедрі сімейної та спеціальної педагогіки і психології: доктор педагогічних наук, доцент Монке Олена Станіславовна, кандидат педагогічних наук, викладач Кавиліна Ганна Костянтинівна, викладач Тубичко Юлія Олександрівна.
На підсумковій конференції студенти надали презентації з проходження практики в групах перед дошкільного віку, розповіли про заняття, які вони проводили в закладах дошкільної освіти, підкреслили з якими труднощами зустрілися при проходженні педагогчної (виробничої) практики.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/