Захист педагогічної практики здобувачами першого року навчання в групах раннього віку

120.06. 2022 р. відбулося онлайн-засідання захисту виробничої практики в групах раннього віку здобувачами першого року навчання денної форми спеціальності 012 Дошкільна освіта. Метою виробничої (педагогічної) практики було сформувати у здобувачів освітнього процесу уміння планувати й організовувати роботу з дітьми раннього віку у закладі дошкільної освіти, сприяти активному включенню у вирішенні освітньо-виховних завдань.
Студенти на високому професійному рівні демонстрували набуті практичні вміння які отримали в період проходження практики, розкривали специфіку організації роботи з дітьми раннього віку в закладах дошкільної освіти; ділилися набутим досвідом у проведенні режимних моментів з дітьми раннього віку. У підготовлених відео-презентаціях студенти-практиканти демонстрували відео, фото проведених дидактичних ігор з дітьми раннього віку, відео-консультації для батьків. Незважаючи на складні умови проходження практики, студенти виконали програму практики і зарекомендували себе сумлінними і творчими майбутніми фахівцями в галузі дошкільної освіти.
Дякуємо директорам ЗДО за організацію практики, особливо дирекції с. Новоселівка та с. Михайлівка Саратської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області та ЗДО № 4 «Веселка» Білгород-Дністровського району Одеської області.
Вітаємо студентів з успішним захистом педагогічної практики та демонстрацію набутих професійних умінь.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/