Участь у роботі онлайн-семінару «Цифрові інструменти Google для вищої освіти»

123 червня 2022 р. завідувачка кафедри теорії та методики дошкільної освіти Людмила Березовська та завідувачка кафедри сімейної та спеціальної педагогіки і психології Олена Бабчук разом з доценткою кафедри теорії та методики дошкільної освіти Іриною Непомнящою взяли участь у роботі онлайн-семінару «Цифрові інструменти Google для вищої освіти». Захід організований у межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України за підтримки Google Україна. Програмою заходу було передбачено ознайомлення учасників з основними освітніми інструментами та функціями Google Workspace for Education у здійсненні управління закладом освіти; розгляд практичних рекомендацій щодо ефективного використання Google Академія; демонстрація можливостей розширеного пошуку Google та Google Сповіщень; практична робота з даними Google Public Data, Dataset Search, Google Data Studio та Google Cloud Platform для наукової діяльності; оновлення і доповнення цифрових інструментів Google Workspace for Education для оптимізації освітнього процесу онлайн.
Учасниці онлайн-семінару «Цифрові інструменти Google для вищої освіти» успішно виконали поставлені організаторами заходу практичні завдання та отримали сертифікати, які засвідчують досягнуті результати.
Вітаємо колег, та бажаємо нових професійних досягнень!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/