Посвята першокурсників факультету дошкільної педагогіки та психології у студенти

1(а)19 вересня 2022 року на факультеті дошкільної педагогіки та психології відбулася урочиста посвята першокурсників спеціальності 012 Дошкільна освіта.
Із вітальним словом до першокурсників звернулася декан факультету Олена Булгакова, яка привітала студентів та побажала у такий нелегкий для України час зробити все можливе для того, щоб реалізувати свій потенціал на благо нашої держави.
До вітань доєдналися завідувачі кафедр факультету дошкільної педагогіки та психології Людмила Березовська, Олексій Листопад та Олена Бабчук, які привітали студентів із новим етапом у їхньому житті та побажали, щоб студентське життя було багате на цікаві зустрічі, нові знайомства, дивовижні відкриття та досягнення. Також із вітальним словом перед студентами виступила академік Алла Богуш, яка привітала першокурсників із початком навчання у нашій Alma Mater. «Вірю, що ви зробили свідомий вибір та не лише пишатиметеся нашим Університетом та факультетом, а гідно будете продовжувати працювати на науковій ниві, реалізуєте непрості завдання, котрі стоять перед сучасною українською освітою та наукою у складний воєнний час» – зазначила учена.
Із концертною програмою перед студентами-першокурсниками та викладачами факультету дошкільної педагогіки та психології виступили учні Одеського державного музичного ліцею імені професора П. Столярського. Віталій Непомнящій розпочав урочистоті з виконанням на саксофоні гімну України; Дорошева Софія та Анастасія Бондар виконали музичні твори під супровід бандури (керівники І. Дідушок та М. Бондар); Артем Крикін, студент Одеської національної музичної академії імені А. В. Нежданової, лауреат міжнародних конкурсів, фіналіст шоу «Україна має талант» під супровід гітари разом зі студентами виконали українську пісню «Ой у лузі червона калина», «Стефанія» та ін. Дякуємо Ірині Миколаївні Непомнящій та учасникам за організацію святкового заходу.
Після завершення святкування Олена Юріївна представила студентам кураторів академічних груп, студентський актив, презентувала факультет, кафедри та навчальні аудиторії. Куратори академічних груп В. Кавиліна та Ю. Тубичко ознайомили студентів із особливостями організації освітньо-виховного процесу, його цікавим та змістовним наповненням.
Професорсько-викладацький склад факультету дошкільної педагогіки та психології вітає першокурсників у дружній факультетській родині та бажає плідного і насиченого на наукові здобутки та досягнення студентського життя.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/