Бінарне лекційне зняття

129 вересня відбулося лекційне заняття з навчальної дисципліни «Становлення та розвиток української дошкільної лінгводидактики» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти проведене кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри теорії та методики дошкільної освіти Іриною Непомнящою та професором кафедри, доктором педагогічних наук, дійсним членом НАПНУ Аллою Богуш.
На занятті були присутні завідувачка кафедри Людмила Березовська, кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Попова, викладач стажист Станіслава Діхтяренко.
У ході лекції було висвітлено питання становлення та розвитку української дошкільної лінгводидактики, розкрито напрями і шляхи її розвитку; представлено засновницю наукового напряму української дошкільної лінгводидактики Аллу Богуш та її учнів. На представлених до лекції слайдах Ірина Непомняща ознайомила студентів із провідними ученими наукової школи Алли Богуш, які уперше в Україні теоретично обґрунтували компетентнісний підхід до розвитку мовлення дітей раннього й дошкільного віку. Алла Михайлівна розповіла студентам про діяльність наукової школи, поділилася історією власного успіху в науці.
Спілкування було інтерактивним, доброзичливим. Серед найпоширеніших запитань були такі: Як дізнатися, що наука – це моє?, З чого слід розпочинати написання дисертації?, Чи важко жінці бути успішнішою у науці?
Висловлюємо вдячність Ірині Непомнящій та Аллі Богуш за змістовну та цікаву лекцію, слушні поради та яскраві спогади.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/