Настановча нарада з питань організації виробничої педагогічної практики у закладах дошкільної освіти в групах передшкільного віку

124 та 28 жовтня 2022 р. на кафедрі теорії та методики дошкільної освіти відбулися настановчі наради з питань проходження здобувачами 3-го року навчання (денна та заочна форма) ОПП 012 Дошкільна освіта. Практична психологія в закладах дошкільної освіти та 012 Дошкільна освіта. Логопедія в закладах дошкільної освіти виробничої педагогічної практики у ЗДО в групах передшкільного віку.
Факультетський керівник практики Марія Савенкова ознайомила студентів з наказом та розподілом здобувачів освітнього процесу за базами практик, наголосила на необхідності дотримання правил техніки безпеки у період військових дій.
Керівники-методисти практики д.п.н., проф. Л. Березовська, к.п.н., доц. І. Непомняща, к.п.н., доц. І. Попова надали методичні рекомендації щодо проведення залікових занять із фахових методик дошкільної освіти; організації режимних моментів із дітьми старшого дошкільного віку; звернули увагу на заповнення звітної документації та ряді інших питань, які виникали у процесі роботи.
Бажаємо студентам успішної та продуктивної роботи, набуття практичного досвіду, вдосконалення професійних умінь.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/