Інтелектуально-патріотичний квіз до Дня української писемності та мови

110 листопада, в Університеті Ушинського було проведено інтелектуально-патріотичний квіз до Дня української писемності та мови у якому взяли участь здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету дошкільної педагогіки та психології.
Зауважимо, що Квіз (Quiz) – це інтелектуально-розважальна вікторина (гра), яка стала популярною серед молоді. Гуртуючись у вісім команд, студенти Університету змагалися у знаннях у інтелектуальній грі-конкурсі знавців української мови.
Цьогоріч свято має особливе значення, адже в умовах війни росія не лише вбиває й катує людей, руйнує та знищує міста, але й зазіхає на наші цінності та символи – те, що ідентифікує нас як українців. Одним із ключових символів завжди була, є і буде українська мова. Наша мова, наша пісня – не вмре, не загине.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/