Захист здобувачами 3-го року навчання спеціальності 012 Дошкільна освіта виробничої педагогічної практики в групах передшкільного віку

Image013 31 жовтня по 25 листопада 2022 року під керівництвом д.п.н., проф. Людмили Березовської к.п.н., доц. кафедри теорії та методики дошкільної освіти Ірини Непомнящої та Ірини Попової було проведено звітну підсумкову конференцію за результатами проходження здобувачами третього року навчання заочної форми виробничої педагогічної практики в групах передшкільного віку.

Метою виробничої педагогічної практики було формування у студентів уміння застосовувати набуті теоретичні знання в процесі практичної роботи з дітьми старшого дошкільного віку.

Керівники-методисти практики забезпечили належний рівень організаційної, консультативної, навчально-методичної допомоги студентам-практикантам. Звіти та матеріали практики засвідчили, що здобувачі третього року навчання успішно виконали поставлені перед ними завдання, продемонстрували вміння застосовувати набуті теоретико-методичні знання в безпосередній практичній роботі.

Дякуємо закладам дошкільної освіти за сприяння в організації практичної підготовки студентів та бажаємо студентам-практикантам подальших професійних успіхів та здобутків.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/