Зустріч тренерів The LEGO Foundation із викладачами кафедри у рамках викладання спецкурсу «Педагогіка гри у ЗДО»

108.12.22 р. відбулась чергова онлайн-зустріч викладачів факультету дошкільної педагогіки та психології Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» які впроваджують спецкурс «Педагогіка гри у ЗДО» за освітньо-професійною програмою 012 Дошкільна освіта із тренерами The LEGO Foundation, Іриною Пісковою та Оленою Черевичною.

У ході зустрічі було окреслено напрями ефективного застосування ігрових технологій у роботі з дітьми, здійснено характеристику гри за сферами розвитку дитини; розкрито роль педагога-фасилітатора в освітньому процесі.

Дякуємо спікерам за отриманий досвід продуктивної взаємодії, формування агентності, розвитку креативності, soft skills навичок.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/