Звітна конференція за підсумками проходження виробничої (педагогічної) практики здобувачами третього року навчання у групах передшкільного віку

Image0214 грудня 2022 року на кафедрі теорії та методики дошкільної освіти відбулася звітна підсумкова конференція за підсумками проходження виробничої (педагогічної) практики здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, третього року навчання (денна форма) в групах передшкільного віку.

Попри виклики сьогодення, студенти гідно представили матеріали практики, продемонстрували практичні уміння та навички роботи з дітьми старшого дошкільного віку, поділилися набутими враженнями та досвідом, обговорили труднощі, які виникали у процесі роботи, здійснили самооцінку щодо сформованості професійної компетентності та готовності працювати з дітьми в складних, непередбачуваних умовах сьогодення. Представлені матеріали практики засвідчили, що здобувачі відповідально поставилися до виконання завдань передбачених програмою практики, провели діагностичні методики для курсових досліджень.

Викладачі-методисти відзначили високий рівень теоретичної та практичної підготовки здобувачів освіти, особистісні якості здобувачів освіти та комунікативні вміння необхідні для успішного виконання професійної діяльності.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/