Профорієнтаційний захід за участю випускниці кафедри теорії та методики дошкільної освіти

116 грудня 2022 року, д.п.н., проф. кафедри теорії та методики дошкільної освіти Людмилою Березовською було проведено профорієнтаційний захід із учнями старших класів Одеської загальноосвітньої школи № 107, І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області за участю випускниці спеціальності 012 Дошкільна освіта, Станіслави Діхтяренко.

Потенційні абітурієнти з вуст Станіслави Вадимівни дізналися про особливості навчання на спеціальності 012 Дошкільна освіта, можливості отримати додаткову спеціалізацію практичного психолога чи логопеда в закладі дошкільної освіти, здобути другий (магістерський) рівень вищої освіти та продовжити навчання в аспірантурі.

Людмила Іванівна розповіла учням про особливості організації освітнього процесу в Університеті Ушинського, студентське дозвілля, презентувала відео презентацію освітньо-виховної роботи зі здобувачами освіти, запросила на день відкритих дверей, який відбудеться 17.12.22 р. в Університеті Ушинського.

Висловлюємо вдячність дирекції ЗШ № 107 за співпрацю та чекаємо на Дні відкритих дверей потенційних абітурієнтів.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/