З Днем Соборності України!

122 січня українці відзначають важливу дату своєї багатовікової історії – День Соборності України. У цей знаменний день студенти факультету дошкільної педагогіки та психології завітали до ГО «Особливі діти». Студенти разом із дітьми виготовляли патріотичні картини, малюнки, обереги. Крім того, студенти разом із викладачами факультету долучилися до процесу виготовлення окопних свічок на потреби ЗСУ. Задля цього на донати викладачів та студентів факультету було придбано парафін, який подрібнювали, розтоплювали та заливали у підготовлені металеві банки. Війна в Україні одна на всіх, тому до процесу виготовлення свічок залучали усіх небайдужих.
Висловлюємо вдячність колективу ГО «Особливі діти», викладачам та студентам за надану допомогу і підтримку, небайдужість та доброту. Ваша праця та самовідданність наближають нашу Перемогу.
Керівники організації висловили подяку декану факультету Олені Булгаковій та викладачу кафедри теорії та методики дошкільної освіти Ірині Непомнящій за організацію студентів. Разом до перемоги!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/