Виховний захід приурочений Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні

220 лютого в Україні вшановують пам'ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за Україну у час Революції Гідності. Упродовж останніх 9 років, цей день увійшов у наше життя як один із найскорботнішних днів у календарі.Не стерти з пам’яті ті жахливі, буремні події, які пережив український народ у такому далекому, і, водночас, такому близькому 2014-му році. Наслідком злочину тодішнього режиму проти людяності та демократії, стала масова трагедія, що розгорталася у центрі Європи, на вулицях нескореного Києва.
Студенти наукового гуртка «Психолого-педагогічний супровід організації художньо-мовленнєвої діяльності дітей дошкільного віку» (керівник, к.п.н., доц. Ірина Попова) активно долучилася до проведення виховного заходу приуроченому Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні. Студенти-гуртківці презентували підготовлені матеріали відзначаючи, що наша міцність і сила духу базується на міцності й силі багатьох українців, які не здавалися, а діяли заради того, щоб Україна була самостійна, вільна, європейська і демократична, незалежна і цілісна.
Світла пам’ять усім, хто в різні часи віддав своє життя за Україну! Вічна пам’ять Героям Небесної Сотні!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/