Можливості Canva для створення профорієнтаційного контенту

3З 01 березня по 07 березня 2023 р. центром професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського було організовано навчання для науково-педагогічних працівників із теми «Можливості Canva для створення профорієнтаційного контенту».
Фахівцем Центру, Оленою Соловейчук було презентовано інформацію про можливості використання онлайн-інструменту Canva у створенні графічного дизайну, презентацій, буклетів та іншого візуального контенту, який можливо використовувати як в освітньому процесі так і у соціальних мережах. Сервіс пропонує великий банк зображень, шрифтів, шаблонів та ілюстрацій, які практикували в процесі спільної роботи.
Висловлюємо вдячність організаторам корпоративного навчання та модератору Олені Соловейчук за змістовну презентацію онлайн-інструменту Canva.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/