Тиждень академічної доброчесності на факультеті дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського

116 березня на факультеті дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського відбувся міжкафедральний круглий стіл на тему «Реалізація норм академічної доброчесності у професійній підготовці фахівців спеціальності 012 Дошкільна освіта».  Участь у заході взяли професорсько-викладацький колективи кафедр теорії та методики дошкільної освіти, сімейної та спеціальної педагогіки і психології, здобувачі освіти.
З вітальним словом до присутніх звернулася декан факультету дошкільної педагогіки та психології, д.п.н., проф. Олена Булгакова, яка привітала професорсько-викладацький колектив, здобувачів освіти, із участю у програмі «Тиждень академічної доброчесності» та акцентувала на важливості дотримання принципів академічної доброчесності, якісного проведення наукових досліджень, відповідальності за здійснення навчального та наукового процесу.
Модератор заходу, к.п.н., доц., завідувачка кафедри сімейної та спеціальної педагогіки і психології Олена Бабчук ознайомила присутніх із законодавчими документами, які стосуються академічної доброчесності.
Завідувачка кафедри теорії та методики дошкільної освіти д.п.н., проф. Людмила Березовська під час доповіді звернула увагу на фундаментальних цінностях, на яких базується академічна доброчесність, зокрема, таких, як: чесніть, довіра, справедливість, повага, відповідальність, рішучість. Учасники круглого столу на конкретних прикладах обговорили зі здобувачами освіти можливі прояви плагіату у процесі написання курсових та магістерських робіт, наголосили на важливості дотримання академічної доброчесності під час реалізації освітньої програми.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/