Круглий стіл «Реалізація норм академічної доброчесності у професійній підготовці фахівців спеціальності 012 Дошкільна освіта»

1В рамках тижня академічної доброчесності, 16.03.2023 року, на факультеті дошкільної педагогіки та психології було проведено круглий стіл «Реалізація норм академічної доброчесності у професійній підготовці фахівців спеціальності 012 Дошкільна освіта», у якому взяли участь науково-педагогічні працівники і здобувачі вищої освіти факультету дошкільної педагогіки та психології. Відповідальними за даний захід виступили кафедра сімейної та спеціальної педагогіки і психології і кафедра теорії та методики дошкільної освіти.
З вітальним словом виступила декан факультету Олена Юріївна Булгакова, яка привітала усіх присутніх з участю у програмі «Тиждень доброчесності».
Модератор даного заходу, завідувачка кафедри сімейної та спеціальної педагогіки і психології Олена Григоріївна Бабчук, ознайомила присутніх із законодавчим документом щодо академічної доброчесності.
Завідувачка кафедри теорії та методики дошкільної освіти Людмила Іванівна Березовська, під час доповіді, звернула увагу на фундаментальні цінності академічної доброчесності.
Доцент кафедри сімейної та спеціальної педагогіки і психології Наталія Олексіївна Кримова висвітлила питання щодо різновиду академічного плагіату.
Маргарита Ігорівна Левицька, яка є відповідальною за перевірку текстів (рефератів, кваліфікаційних робіт, наукових статей тощо) на наявність текстових запозичень розповіла про процедуру проходження даної перевірки.
Питання, щодо набуття студентами компетентностей з академічної доброчесності, підняла доцент кафедри сімейної та спеціальної педагогіки і психології Вероніка Геннадіївна Ковиліна.
Узагальнюючи вищесказане, доцент кафедри сімейної та спеціальної педагогіки і психології Ганна Костянтинівна Кавиліна продемонструвала анімаційний ролик «Академічна доброчесність».
В кінці заходу відбулась жвава дискусія з участю усіх присутніх.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/