Всеукраїнський методологічний семінар «Використання інноваційних технологій у взаємодії з дітьми дошкільного віку»

129 березня 2023 р. в режимі онлайн відбувся Всеукраїнський методологічний семінар з теми «Використання інноваційних технологій у взаємодії з дітьми дошкільного віку». Організаторами семінару виступили Міністерство освіти і науки України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», ГО «Ukraine Active».  До проведення семінару були залучені науковці кафедри дошкільної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка. У роботі методологічного семінару взяли участь і викладачі кафедри теорії та методики дошкільної освіти Університету Ушинського, к.п.н., доц. Ірина Попова та викладач-стажист Станіслава Діхтяренко.
На семінарі було розкрито теми «Літературне образотворення: інноваційний простір для взаємодії з дітьми», «Технологія образотворення: залюблення дітей у красу». Учасники семінару мали можливість долучитися до рефлексії «Мої враження – засобом творчого методу» задля усвідомлення власних думок та емоцій щодо обговорюваної проблеми.
Дякуємо організаторам за запрошення, змістовну та корисну інформацію, мультимедійні презентації. Чекаємо нових зустрічей із колегами, задля збагачення новими ідеями та обміну досвідом.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/