Гостьова лекція 05.04.2023

205.04.2023 року для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП Дошкільна освіта. Практична психологія в закладах дошкільної освіти відбулася гостьова онлайн-лекція директорки Одеського інклюзивно-ресурсного центру №5 Гереги Світлани Олександрівни на тему «Особливості роботи практичного психолога у ІРЦ».
Під час лекції усі присутні мали можливість ознайомитися з переліком нормативних документів, які регламентують організацію освітнього процесу у ІРЦ, з особливостями та специфікою роботи практичного психолога у інклюзивно-ресурсному центрі, а також з робочими матеріалами практичного психолога: 1) з тестом CASD (Скринінгова Шкала розладів аутистичного спектра); 2) з методикою РЕР-3, що дозволяє оцінити сукупність нерівномірно представлених сильних і слабких з погляду навчання сторін дитини, характерних для розладів аутистичного спектра та пов’язаних із ним порушень розвитку; 3) зі шкалою Conners-3 (Шкали Коннерс. 3 версія) - це набір шкал для оцінювання розладу дефіциту уваги і гіперактивності (РДУГ) та його найбільш поширених супутніх проблем і розладів у дітей та підлітків.
Наприкінці лекції усі присутні мали можливість отримати відповіді на запитання.
Від імені науково-педагогічного складу кафедри сімейної та спеціальної педагогіки і психології висловлюємо щиру вдячність Герегі Світлані Олександрівні за надану можливість ознайомитися з роботою практичного психолога в інклюзивно-ресурсному центрі.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/