Виховний захід «Великдень: страви, обряди, символи»

114 квітня 2023 р. у гуртожитку №2 Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» було проведено вихований захід з теми «Великдень: страви, обряди, символи». Виховний захід із здобувачами освіти провела викладач-стажист кафедри теорії та методики дошкільної освіти Станіслава Діхтяренко.
У ході зустрічі Станіслава Вадимівна розповіла студентам про важливість ознайомлення дітей дошкільного віку з народними святами та обрядами, розкрила форми організації роботи з дітьми та їх батьками, розповіла про традиції святкування Великодня в різних країнах світу. У ході бесіди студенти розповіли про особливості підготовки до Великодніх свят у їхніх сім’ях, родинах, населених пунктах. Наприкінці заходу студенти переглянули відео ролик музею писанкового розпису в місті Коломия (Івано-Франківська обл.) та продемонстрували свої вміння визначати за орнаментом приналежність до певного регіону України. Станіслава Вадимівна привітала студентів з прийдешнім святом Великодня і подарувала писанки з традиційним для Одещини регіональним орнаментом.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/