Участь викладачів кафедри у IV Міжнародній науковій онлайн-конференції «Україно моя вишивана: етнокультурний та освітньо-виховний потенціал української вишиванки»

1Щорічно у третій четвер травня відзначається Всесвітній день вишиванки. Це міжнародне свято покликане зберегти споконвічні традиції українського народу, які є символом національної ідентичності та патріотизму українців.
Відрадно, що вже четвертий рік поспіль викладачі кафедри теорії та методики дошкільної освіти беруть участь у Міжнародній науковій онлайн-конференції «Україно моя вишивана: етнокультурний та освітньо-виховний потенціал української вишиванки».
Цьогоріч на пленарному засіданні з доповіддю «Регіональні орнаменти вишиванок України дітям дошкільного віку» виступила академік НАПН України, професор кафедри теорії та методики дошкільної освіти Алла Богуш. У доповіді Алла Михайлівна зосередила увагу на необхідності формування у дітей дошкільного віку національно-культурної ідентичності, розкрила напрями роботи вихователів з дітьми, особливості ознайомлення дітей з орнаментом народної вишивки різних регіонів України.
Висловлюємо вдячність організатором конференції та усім хто долучився до свята. З днем вишиванки, друзі.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/