Доєднаємося до китайського свята разом з учнями Одеського ліцею №117!

121 грудня на базі Одеського ліцею №117 відбулось урочисте підбиття підсумків навчального 2023 року, на якому учні класу Конфуція поділились своїми успіхами у вивченні китайської мови, та кращі з них були нагороджені грамотами й подарунками за сумлінне навчання.
Захід відвідали представники Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»: проректор з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи А. П. Начев, декан факультету іноземних мов О. В. Попова, начальник відділу міжнародних зв’язків О. О. Моргун. Працівники Університету Ушинського привітали учнів та обмінялися подарунками с колегами з Одеського ліцею
№117.
Поздоровляли учнів других класів, які тільки почали свій шлях у вивченні китайської мови. Незважаючи на те, що китайська є одною з найскладніших мов у світі, учні вже опанували основи ієрогліфіки. Отримали винагороду й знавці китайської третіх та четвертих класів, які вже мають у своєму багажі не тільки основи китайської мови, а й можуть стати провідниками у світ китайської філософії, оскільки цієї осені учні взяли участь у святі «День Конфуція» та ознайомились з його вченням.
У цьому році п’ятикласники Класу Конфуція зробили свою першу подорож у світ культури і традицій Китаю, а саме відмітили Свято Лунтайтоу, Національний День вчителя, Свято китайських ліхтарів. Юні китаїсти 6-го Г класу в цьому році на святі розповіли найпопулярнішу легенду про Хоу І та Чан Е гостям.
Свій вклад у це свято внесли й учні 8-х класів, які поділились набутими знаннями китайської поезії, розповіли про одну з найвидатніших письменниць сучасності – Шу Тін. Михайло Поліщук презентував життєвий шлях та історичний внесок імператора Цинь Шихуанді.
Особливо відзначили знавців китайської мови, які на сьогодні мають високий рівень китайської мови та продовжують її вивчення ще з часів відкриття Класу Конфуція Університету Ушинського.
У межах заходу було проведено профорієнтаційну роботу для потенційних вступників.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/