Освітньо-культурний центр "Інститут Конфуція" Університету Ушинського відзначив Міжнародний день Інститутів Конфуція

1129 вересня 2021 року у Літньому театрі м. Одеси Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція» відзначив Міжнародний день Інститутів Конфуція, у якому взяли участь студенти й викладачі Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, слухачі курсів китайської мови, учні закладів освіти та інші.

До присутніх інформаційно-культурного опен-ейр заходу звернулися з привітальним словом заступник Генерального Консула Китайської Народної Республіки в м. Одесі пані Чєнь Юйжон, представники ректорату Університету Ушинського, керівництва філіалів «Інституту Конфуція», Федерації УШУ та інші.

Перформанс відбувався у різних форматах, з урахуванням усіх карантинних вимог.

Організаторами також було підготовлено фотовиставку до 72-ої річниці створення КНР, яка відображала тематичний спектр національного дня: прекрасні краєвиди та народні звичаї, зображення природних та архітектурних пам`яток Китаю.

Із творчими номерами виступили слухачі курсів лінгвокультурної підготовки університетського центру і студенти різних факультетів Університету Ушинського. Програма передбачала демонстрацію креативних здібностей та рівня володіння китайською мовою представниками студентської молоді в різних жанрових напрямах: костюмовані етнічні та сучасні танці, китайські й українські популярні пісні, гра на флейті тощо. Пізнавальним та яскравим було ретроспективне шоу становлення китайського костюма. Перо, чорнило, папір та чорнильний камінь були розміщені в «зоні каліграфії», відвідувачі якої мали можливість відчути чарівність китайської писемності. Викладачі з Інституту Конфуція навчали гостей заходу писати імена мовою Піднебесної.

Іноземні викладачі подарували аудиторії літературний виступ, який не лише продемонстрував глибоку та далекосяжну традиційну китайську культуру, а й втілив національні особливості КНР. Були також цікаві вікторини та розіграші лотереї, що сприяли скороченню культурної дистанції з аудиторією.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/