Розпочато проєкт «Сертифікаційна освітня програма «Системна супервізія у сфері освіти»»

Техніка вирішення професійної проблемної ситуації22.01.2021 року в межах роботи Бюро медіації при Центрі медичної та психологічної реабілітації Університету Ушинського розпочато проєкт «Сертифікаційна освітня програма «Системна супервізія у сфері освіти»» за стандартами УССК/ANSE.

Українську спілку супервізії та коучингу (УССК) було засновано завдяки об’єднанню в Асоціацію національних супервізійних організацій Європи (ANSE: www.anse.eu).

До групи учасників сертифікаційної освітньої програми долучилися науковці кафедри загальної та диференціальної психології університету (І. В. Бринза, О. В. Оріщенко, Т. Ю. Ульянова та О. Ю. Рязанцева).

Кваліфікація системних супервізорів у розумінні УССК/ANSE базується на попередній вищій освіті, трудовому стажі та клієнтському досвіді самопізнання і супервізії власної професійної діяльності.

Залучення до освітнього програмного курсу надає можливості її учасникам зробити вибір, чи розглядати її лише як можливість розширення своїх існуючих професійних компетенції та підвищення наявної кваліфікації у галузі освіти, чи стати членами Української спілки супервізорів та коучингу і впроваджувати концепцію супервізії як самостійної професії зі стандартизованими освітніми тренінгами, системами забезпечення якості на основі живих професійних і наукових дискусій та етичних кодексів.

Координаторки проєкту від УССК - Вікторія Слюсаренко та Олена Добродняк (м. Львів), від Університету Ушинського – Ірина Бринза (м. Одеса).

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Ushinsky University

Please publish modules in offcanvas position.

https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/