Аспірант кафедри музичного мистецтва і хореографії Ван Чень долучений до наукового проєкту в Китаї

1Ван Чень, аспірант кафедри музичного мистецтва і хореографії активно здійснює наукову діяльність в Китаї. Його тема: «Формування драмо-герменевтичного досвіду майбутніх викладачів вокалу в університетах України і Китаю» викликає зацікавлення науковців та викладачів китайських університетів.  Так, 22 березня 2023 року він взяв участь у Весняній міжнародній освітній конференції у Франції (онлайн), 11 квітня 2023 року взяв участь у мистецькому симпозіумі Китайсько-Європейського міжнародного культурного обміну у Музеї світової музики. Форум був присвячений культурному обміну Китаю і Європи стосовно мистецтва, освіти та штучного інтелекту.

12 червня 2023 року він був нагороджений Національним фондом мистецтв Китаю і візьме участь у конференції 26-28 червня.
Результатом такої активної наукової діяльності аспіранта стало його залучення до науково-дослідницького проєкту «Навчання талантів музичної творчості задля збереження рідких драм Західного Ляоніня, яким загрожує зникнення». Його залучено з темою «Дослідження співацького голосу та методу співу у трьох операх, які перебувають під загрозою зникнення».
Ван Чень сам опановує ці старовинні оперні драми та навчає здобувачів.
Бажаємо Ван Ченю та його науковому керівникові доктору педагогічних наук, професору О.Є. Ребрової успіхів.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/