Чергова перемога студентів факультету музичної та хореографічної освіти на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Квітуча Україна»

1Вітаємо з яскравою і гідною перемогою студентів факультету музичної та хореографічної освіти Дереновську Юлію, Мартинюк Олену, Го Іно, які посіли перші місця в Міжнародному фестивалі-конкурсі «Квітуча Україна». Міжнародний багатожанровий двотуровий фестиваль-конкурс «Квітуча Україна» було проведено за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Київського Управління культури, туризму і охорони культурної спадщини, Оргкомітету "BEST FEST", Всеукраїнського товариства "Просвіта" ім. Т. Г. Шевченка, Європейської асоціації фестивалів (EAFF). До складу журі увійшли відомі артисти, педагоги творчих ВНЗ, режисери, керівники творчих колективів, діячі культури та мистецтв, які дали високу оцінку високому рівню професійної виконавської майстерності наших студентів та творчому підходу до інтерпретації творів.

Щиро вітаємо всіх переможців та їх наставника – старшого викладача кафедри музично-інструментальної підготовки Гринченко А. М. і бажаємо не зупинятися на досягнутому, постійно рухатися вперед до нових звершень і перемог!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/