Гостьова лекція професора Мирослава Кіселя для студентів факультету музичної та хореографічної освіти

11 червня 2023 року доктор габілітований, Мирослав Кісель, професор Сілезького університету провів відкриту лекцію та практичний семінар під назвою «Використання популярних музичних інструментів в артистично-едукаційному просторі вищої школи» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності 025 Музичне мистецтво. Професор Кісель ознайомив слухачів з видами і технологіями творчої роботи зі здобувачами, розказав про досвід використання альтернативних музичних інструментів, таких як ксилофон, сопілка, укулеле та інші, з метою створення розвиваючого арт-простору. До практичного семінару була залучена група студентів Силезького університету, які продемонстрували навички творчої взаємодії у процесі виконання інструментальної музики і обробок народних пісень.

Після лекції і практичного семінару було проведено творчу зустріч декана факультету музичної та хореографічної освіти Олена Новської, професорів Наталії Білової та Галини Ніколаї з доктором хабілітованим, професором Іреною Полевчик, директором інституту педагогіки Силезького університету.

Метою цієї зустрічі було розроблення стратегії подальшої творчої взаємодії задля реалізації прав здобувачів вищої освіти на академічну мобільність в рамках угоди про співпрацю між Силезьким університетом в Катовіце та Університетом Ушинського.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/