Академічна мобільність викладачів кафедри музичного мистецтва і хореографії

1На кафедрі музичного мистецтва і хореографії активно здійснюється академічна мобільність викладачів у межах наукового стажування. Так за програмою академічної мобільності професор О.Є. Реброва та кандидат педагогічних наук М.О. Федорець відвідали Кишинівський державний педагогічний університет «Іон Крянгє». Наукове стажування здійснювалося за програмою «Університетська педагогіка». Викладачі ознайомлювалися з організацією та науковим контентом Докторських шкіл, які вже працюють в Університеті «Іон Крянге» за прикладом європейських країн.
У межах стажування була організована академічна мобільність. Викладачі відвідали Університет та мали змогу переконатися в наявності суттєвих інновацій, які супроводжують й підготовку докторів педагогічних наук (PhD). Аспіранти, які захищають дисертацію за напрямом «Університетська педагогіка», отримують ступінь доктора педагогічних наук; цей ступень відповідає ступеню доктора філософії (PhD), що переважно запроваджено в більшості країн світу. Науковці (доктори) вже вищого рівня номінуються як «доктор хабілітований».
Це не єдині відмінності в системі підготовки аспірантів у докторських школах. Гарною практикою є призначення одразу наукового керівника та 2, 3 консультантів-тьютерів, які допомагають аспіранту на шляху наукової діяльності.
Безумовним досягненням Університету «Іон Крянгє» є його міжнародна діяльність, численні проєкти, завдяки яким вдалося осучаснити освітній простір та довести його до конкурентного світового рівня. До навчання у докторській школі приїжджають здобувачі з Ізраїлю, Румунії, Польщі.
Викладачі ознайомилися з інноваціями, яких вдалося досягти завдяки активній проєктній діяльності.
В Університеті вивчаються та застосовуються програми ШІ (штучний інтелект); є змога пройти курс підвищення кваліфікації; є у наявності 3D принтери, які дозволяють друкувати «цікавинки» задля забезпечення освітнього процесу. Зручними і сучасними є класи-трансформери, які створені за проєктом «Клас майбутнього» (Clasa vil Torului). У таких класах зручними є меблі-тарнсформери, сцена-трансформер. Усі ці новації доступні не лише студентам, а й дітям, школярам, які є активними учасниками багатьох міжнародних проєктів. На кожному поверсі інноваційного корпусу є кухні самообслуговування, там є консультант, якій допоможе скористатися технікою. На поверхах аудиторії мають двері зі скла з «розумними замками».
Професор О.Реброва та М.Федорець ознайомилися з інноваціями та сумісно з керівництвом в особі професора, проректорки з наукової роботи Г.В.Музиченко підписали додаткові угоди наукової діяльності відповідно до підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.
Керівництво Університету «Іон Крянгє» зацікавилося нашими можливостями, зокрема сертифікатною програмою «Основи танцювально-рухової терапії»; обговорено можливість академічної мобільності здобувачів першого та другого рівня вищої освіти.
Наша мета – інноваційне осучаснення освітнього процесу, доведення його до високих європейських стандартів. Приклад наших сусідів надихає на досягнення високої мети.


Сцена-трансформер

Столи-трансформери

Клас майбутнього

3D притнтери

Креативний викладач цифрових технологій, який фарбує бороду, якщо робить помилку та програє спор здобувачам ))).

А це вже серйозно: вивчення програм роботи ШІ (штучного інтелекту)

Підвіконня-ліжко в класі цифрових технологій!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/